sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ruoka ja juoma

Tänne jotain kukkua!

7 kommenttia:

 1. Lähietäisyydeltä (= joidenkin kymmenien kilometrien etäisyydeltä) löytyy melkein parikymmentä tähtimestaa.

  Pistin kyselyn Michel Kayserin Alexandreen (http://www.michelkayser.com/) josko heillä olisi 27.6 pöytää neljälle. Lähtisikö joku maistelumenuilemaan?

  VastaaPoista
 2. Me ainakin ollaan kiinnostuneita. Mutta vaatii toki, että saadaan diilattua Elmolle lapsenvahti. Ollaan toki valmiita tekemään vastapalvelus eli hoitamaan jonkun muun lasta/lapsia joku päivä/ilta.

  VastaaPoista
 3. Sama lastenvahtidilemma meillä :D Tuonne on nyt neljän hengen varaus, joten jos sitä laajennetaan niin olisi hyvä tietää nopsaan.

  VastaaPoista
 4. Me oltais kans ehdottomasti kiinnostuneita fine diningista ja lastenvuorovaihtarista. Löytyyks vielä vaihtokaupasta kiinnostuneita?

  VastaaPoista
 5. Me ollaan kiinnostuneita vaihtarista!

  VastaaPoista
 6. Me ollaan kiinnostuneita, mutta vaihtarit ei oikein mee tasan.
  Me voidaan kyllä Elmoja, Ilmareita yms "helppoja" kahtella ilman vastapalvelua, koska prosenttilisäys normi vastuulapsilukuun ei ole dramaattinen. Ehdotan mahd. paljon gurmeeta mökillä (myös paikallisia kokkipalveluita) tai lapsiystävällisiä ravintoloita lähistöltä, tuskin ne mitään Rossoja on kuitenkaan.

  VastaaPoista
 7. Ootko Ila edistänyt tota mitenkään? Olisko mahdollista tehdä kaks reissua raflaan ja tehdä vaihtokauppa lastenhoidosta?

  Paula myös heitti idean ilmaan, että monissa noissa tähtirafloissa on myös lounas. Jos jotku haluis mennä sellaselle, niin päiväsaikaan toisten lasten hoito onnistuu varmaan vielä helpommin. Luulisi illassa haasteen olevan lähinnä nukuttaminen, jos on yhtään vieraampia lapsia.

  Mut me siis luotetaan täysin, että joku kiltti pariskunta hoitaa Elmoa (joka on tosi helppo), jos lähdetään yheks illaks raflaan ja voidaan vastaavasti hoitaa jonkun toisen perheen jälkikasvua jonain iltana.

  Eli oltas edelleen messissä, jos vaan raflaan pääsee.

  VastaaPoista